support2
Bulgarian Albanian English German Greek Macedonian Romanian Russian Serbian Turkish Ukrainian

За нас


2„Сейнт Джордж Груп" ЕООД е основана през 1992 г. със седалище в гр. Пловдив. "Сейнт Джордж Груп" е търговска фирма, специализирана в продажби на голямо разнообразие от металообработващи инструменти и машини, нормализирани елементи и готови пакети, окомплектовка, консумативи за EDM машини, технически лепила, абразиви, мерителни и ръчни инструменти.

В качеството си на оторизиран представител на NOUVA RET – Италия, можем да ви предложим широка гама от изхвъргачи, леякови втулки, щифтове, щуцери, клапани за въздух, тапи, поансони, колонки и втулки, щанцови пружини, готови пакети и специализирани елементи по чертеж на клиента.


IMG 0039Фирмата предлага широка гама от формоотделители, смазочни масла и греси, ръждопреобразуватели, чисители, консервационни смазки и пасти, които намират голямо приложение в машиностроенето, металообработването, леката и хранително-вкусовата промишленост.

Техническите лепила, силикони и греси, допълват широката гама на предлаганите от нас продукти, като се използват в почти всички сфери на бита и промишлеността.

Представители сме на марката PRIMATEC – Германия. В номенклатурата са включени всички резервни части за нишкови и обемни машини, ремъци, филтри, нишка, медни и графитни електроди, смола и диелектрици.

5Продуктовата гама включва окомплектовка на металообработващи машини, скрепителни елементи и стяги, лентоотрезни машини, механични ножовки и ленти за лентоотрезни машини.

 

Предлагаме монолитни инструменти – свредла, метчици, плашки, зенкери, райбери българско производство, както и внос.

Фрезови, стругови инструменти, твърдосплавни пластини.

Фирмата предлага български мерителни инструменти и внос.

homeФирма „Сейнт Джордж Груп" ЕООД е представител и на марката BORIDE – USA. Продуктовият каталог включва широка гама от абразивни пили с общо и специално предназначение, за обработка на материали след ерозия, за неръждавейка, чугун и алуминий. Предлагаме шлайфгрифели с разнообразна форма, фиброкерамика, диамантена течност, паста и пили.

 

 

 

 

 

 

 

placeholder